Overzicht Marching Legions (UPD: zomer 2023)

Relax Gaming staat bekend om het uitbrengen van geweldige slots die een verhaal met zich meebrengen. Ook het redelijk nieuwe spel Marching Legions valt hieronder. Van dit spel kun je genieten in een online casino, waarbij je naast bonussen ook winsten tot wel 10.000x je inzet kunt ontvangen.

Thema, ontwerp en graphics

Het thema van Marching Legions slot is dat een aantal soldaten door de winstlijnen lopen op zoek naar toeters en andere soldaten. Met een 3D-ontwerp ziet het er adembenemend uit. Naast een mooi ontwerp en de graphics, biedt dit spel ook nog eens muziek. 

Uitkeringspercentage, variatie en technische gegevens

Bij dit spel is het mogelijk om op 243 verschillende manieren te winnen. Er zijn dus een gelimiteerd aantal winstlijnen te combineren. Daarbij is de maximale winst 10.000x je inzet. Marchin Legions is een slot dat in de categorie staat tussen de hoge volatiele slotspellen in Nederland, met een uitkeringspercentage van 98,12%.

Hoe Marching Legions spelen?

Het spelen van Marchin Legions is simpel en makkelijk te begrijpen:
  1. Klik op het pictogram met de drie lijnen, hier kun je alle instellingen vinden. Ook vind je hier de regels en de uitbetalingstabel. Overigens kun je hier ook alle bonusfuncties vinden. 
  2. Stel in hoeveel je wilt inzetten, door op het ‘+’ of ‘-’ te klikken. Op de rode knop met de dubbele pijl kun je beginnen met het spelen.

Uitbetalingstabel

Er zijn zeven verschillende symbolen in Marching Legions die je geld kunnen opleveren. Om winsten te kunnen realiseren, moet je minimaal 3 tot maximaal 5 symbolen hebben die met elkaar matchen van de linker- tot rechterrij. 
Symbool Winst bij 3 symbolen Winst bij 4 symbolen Winst bij 5 symbolen
Vlag 20 36 60
Altaar 16 28 50
Zwaard 12 24 40
Griekse tempel 6 12 24
Adelaar 4 12 20
Goud 4 10 20

Winstlijnen

Een win kan worden behaald door het hebben van dezelfde symbolen van de linker- tot rechterrij. Hierbij maakt de verticale positie niet uit. Op deze manier is het mogelijk om op 243 verschillende manieren te winnen.

Bonussen

Er zijn verschillende manieren om bonussen te verkrijgen in Marching Legions. Allereerst is het mogelijk om deze aan te schaffen. Dit kost dan 120x je inzet bij een enkele spin en dan wordt de bonus functie gelijk geactiveerd. Een andere manier om een bonus te activeren is door drie soldaten te draaien die onder elkaar staan. Deze zullen dan tijdens de re-spin elke keer een stapje verder doen in de hoop dat er nog een soldaat bijkomt, om een winst te behalen.  In deze free spins ronde lopen er soldaten rond, die bij elke draai op zoek zijn naar andere soldaten om winsten mee te behalen. Dit kan tot 5 keer gebeuren, maar in elke ronde van rechts naar links dat de soldaten lopen, moeten er 3 toeters worden gedraaid, om een volgende ronde te kunnen activeren.

Voor- en nadelen van Marching Legions

Voordelen Nadelen
  • Winsten tot wel 10.000x je inzet
  • Hoge uitkeringspercentage
  • Erg volatiel
  • Winsten zijn laat te behalen